Ekipa ToTheMoon in Zdravstvena.info smo s skupnimi močmi poskrbeli za fenomenalno izvedbo dogodka. Torej skrb za računalniško podporo, IT opremo in realizacijo izvedbe strokovnega izobraževanja z interaktivnim glasovalnim sistemom SLIDO. Vzpostavljena je bila tudi interakcija med predavatelji in publiko ter kontinuirana diskusija preko interaktivne platforme SLIDO.com.

Slušatelji so bili zdravniki, skupine v osnovnem zdravstvu, medicinske sestre, študenti medicine, sekundariji, specializanti družinske medicine in upokojeni zdravniki.

Namen srečanja je bil omogočiti udeležencem, da se podrobneje seznanijo z novostmi na področju diagnostike in zdravljenja najpogostejših bolezni, s katerimi se srečujejo na primarnem nivoju. Strokovno izobraževanje se je odvijalo v Hotelu Kompas Kranjska Gora.

Strokovnega srečanja se je udeležilo 200 slušateljev in 25 vrhunskih predavateljev. V interaktivnem delu je sodelovalo 145 udeležencev, ki so zastavili 230 vprašanj predavateljem. Aktivno so glasovali na zastavljena vprašanja med predavanji. Pokazala se je izvrstna uporabnost glasovalnega interaktivnega sistema sli.do.

Vloga ekipe ToTheMoon.si pri organizaciji strokovnih izobraževanj, dogodkov, kongresov, konferenc, dogodkov znotraj podjetja:

  • Svetovanje, usklajevanje resursov, pomoč pri organizaciji in predhodno načrtovanje celotne izvedbe, predpriprava, testna postavitev celotne opreme,
  • Računalniška oprema in zagotovitev vsega, kar je potrebno za realizacijo interaktivnega glasovanja Slido.com,
  • Predstavitev in testiranje interaktivnega sistema ter navodila vsem udeležencem,
  • Upravljanje interaktivnega sistema Slido.com v živo glede na dogajanje in program (postavljanje vprašanj predavateljem v smislu diskusije, odgovarjanje in glasovanje na ankete ter vprašanja, ki jih zastavijo predavatelji publiki),
  • Analitika interaktivnega dogajanja in anketiranje udeležencev – “feedback”,
  • Predhodna promocija dogodka in izdelava “landing strani za dogodek”,
  • Organizacija preostalih zadev glede na vaše potrebe in želje.

Dvignite vaš dogodek na višji nivo z interaktivno dodano vrednostjo za predavatelje in slušatelje.

Izbirate lahko posamične sklope ponudbe oz. je najbolje, če nas kontaktirate za več informacij. Kako to poteka v živo in za predstavitev vaših želja.

Pošljete povpraševanje TUKAJ ali na e-mail: [email protected] , [email protected].