Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – https://baltitrans.com/

Spletna stran Baltitrans je blagovna znamka podjetja Balti d.o.o. Njihova glavna dejavnost je transport. Podjetje je ustanovila skupina strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami na področju mednarodnega transporta in logistike. Spletno stran poganja WordPress. Spletna stran je prilagojena za tako tablične računalnike, kot tudi mobilne naprave. Izdelava je trajala približno 1 mesec in pol.

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – https://ident.si/

iDENT je spletna stran iDENT zobozdravstvene ambulante z dolgoletno tradicijo. Nudijo široko paleto zobozdravstvenih storitev od same preventive do implantantov in lepotnih storitev. Ambulanta se nahaja v Kranju. Spletno stran poganja WordPress. Spletna stran je prilagojena za tako tablične računalnike, kot tudi mobilne naprave. Izdelava je trajala približno 1 mesec in pol.

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – https://svetlik-sfo.com/

Podjetje Svetlik Family Office je družinska pisarna s sedežem v EU. Več kot štirideset let se ukvarjajo z vlaganjem, rastjo in upravljanjem podjetij po vsem svetu. Spletno stran poganja WordPress. Spletna stran je prilagojena za tako tablične računalnike, kot tudi mobilne naprave. Izdelava je trajala približno 1 mesec in pol.

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – https://laser-center.si/

Laser-Center.si ponuja lasersko odstranjevanje dlak za tako ženske, kot moške. Lokacija: Kranj. Spletno stran poganja WordPress. Izdelava je trajala približno 1 mesec.

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – https://beretta.si/

Pri podjetju AL WAGI d.o.o. so specialisti, ko pride do ogrevalnih sistemov Beretta. Nudijo tako prodajo, kot servis in rezervne dele. Poleg plinskih peči nudijo tudi toplotne črpalke, hibridne sisteme, termostate in ostalo. Spletno stran poganja WordPress. Izdelava je trajala približno 1 mesec in pol.

Kategorija: Spletna stran

Status: Online – https://drmed.org/

Spletna stran Slovenskega zdravniškega društva oz. Združenja Zdravnikov družinske medicine je uradna spletna stran društva. Prirejajo različne strokovne dogodke in izobraževanja. Izdelava spletne strani z vsemi dodatki in popravki je trajala cca. mesec in pol. Prilagojena je tudi za pametne telefone. Poganja jo WordPress.

Kategorija: Spletna stran

Status: Online – http://www.empor.si/

Spletna stran podjetje EMPOR hladilni sistemi, d.o.o. je uradna spletna stran podjetja, ki se lahko pohvali s tem, da je eno izmed vodilnih distribucijskih podjetij v hladilništvu in HVAC segmentu. Nudijo vrsto različnih produktov priznanih znamk v energetiki. Izdelava spletne strani z vsemi dodatki in popravki je trajala cca. mesec in pol. Prilagojena je tudi za pametne telefone. Poganja jo WordPress.

Sonce energija d.o.o.

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – https://sonce.com/

Spletna stran Sonce.com je predstavna stran podjetja. Gre za energetsko podjetje. Prodajajo sončne elektrarne, toplotne črpalke, klime in IR panele. Zanimiv je tudi njihov drugi projekt z imenom SunContract. Podjetje Sonce je na trgu prisotno že vrsto let. Izdelava spletne strani je skupno trajala cca. 2 meseca. Stran je prilagojena tudi za pametne telefone.

Hiša Leska

Kategorija: Spletna stran nepremičnine

Status: Online – https://hisa-leska.si/

Spletna stran Hiša Leska je predstavitvena stran hiše z apartmaji, ki se nahaja v Kranjski Gori. Spletna stran in dizajn je naredila naša ekipa ToTheMoon. Izdelava spletne strani z vsemi popravki je trajala cca. 4 tedne. Stran je prilagojena tudi za pametne telefone.

Venting d.o.o.

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – https://venting.si/

Spletna stran Venting.si je predstavitvena spletna stran podjetja Venting d.o.o., ki že vrsto let nudi kvalitetne HVAC rešitve. Izdelava spletne strani z vsemi popravki je trajala cca. 5 tednov. Spletna stran je prilagojena tudi za pametne telefone.

LevelUp Bootcamp

Kategorija: Spletna stran dogodka

Status: Online – https://levelup-bootcamp.si/

Spletna stran LevelUp Bootcamp je predstavna stran dogodka oz. “bootkampa”. Ekipa usposobljenih športnikov in športnic nudi različne “teambuildinge” za podjetja in posameznike. Izdelava spletne strani z vsemi popravki je trajala cca. 4 tedne. Stran je prilagojena tudi za pametne telefone.

TUDI VI ŽELITE NOVO SPLETNO STRAN

Kategorija: Spletna trgovina

Status: Online – https://trgovina.strojnik.si/

Spletna trgovina STROJNIK.SI je e-commerce shop društva STROJNIK.SI. Tam boste našli različne produkte predvsem oblačila. Izdelava spletne trgovine z vsemi dodatki in popravki je trajala cca. slaba dva meseca. Prilagojena je tudi za pametne telefone. Poganja jo WordPress in Woocommerce.

Akademija STROJNIK.SI

Kategorija: Spletna stran društva

Status: Online – https://akademija.strojnik.si/

Spletna stran Akademija STROJNIK.SI je predstavitvena spletna stran inštrukcij in tečajev različnih predmetov, kot so matematika, fizika, kemija, angleščina in japonščina. Izdelava spletne strani z vsemi popravki je trajala cca. 3 tedne. Spletna stran je prilagojena tudi za pametne telefone.

STROJNIK.SI

Kategorija: Spletna stran znamke

Status: Online – https://strojnik.si/

Spletna stran Strojnik.si je predstavitvena spletna stran istoimenske znamke. Trenutno pod znamko spadata društvo Strojnik.si in študentska organizacija na Fakulteti za strojništvo. Pridružite se jim! Popolna prenova spletne strani z vsemi popravki je trajala cca. 3 tedne. Stran je prilagojena tudi za pametne telefone.

Navtika STROJNIK.SI

Kategorija: Spletna stran društva

Status: Online – https://navtika.strojnik.si/

Spletna stran Navtika STROJNIK.SI je predstavitvena spletna stran navtičnih tečajev. Spletna stran je še ena dejavnost društva STROJNIK.SI in ponuja tečaj za voditelja čolna, tečaje VHF-GMDSS in praktične tečaje. Izdelava spletne strani s popravki je trajala cca. 4 tedne. Spletna stran je prilagojena tudi za mobilne telefone.

Mobistekla

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Offline

Spletna stran Mobistekla je predstavitvena spletna stran podjetja EM servis d.o.o.. Na spletni strani ponujajo vrhunski servis vašega pametnega telefona ali tablice. Vse od menjave ekrana, menjava baterije, itd… Prenova spletne strani s popravki je trajala cca. 4 mesece. Spletna stran je prilagojena tudi za mobilne telefone. Trenutno status spletne strani = Offline.

Terapije LOREM

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – https://terapije-lorem.si/

Spletna stran Terapije LOREM je predstavitvena spletna stran centra LOREM. Center dobrega počutja in rehabilitacije vodita strokovnjaka Boštjan in Jana. Nudijo manualne tehnike, masaže, Bownovo terapijo, medicinsko pedikuro, … Izdelava spletne strani z vsemi popravki je trajala cca. 3 tedne. Stran je prilagojena tudi za pametne telefone.

E-Vizija

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – https://www.evizija-healthy-lifestyle.si/

Spletna stran E-vizija je predstavitvena spletna stran studia dobrega počutja. E-vizija healthy lifestyle predstavlja novo tehnologijo življenja, ki temelji na tradicionalni kitajski medicini. Njihovi programi zajemajo E-terapije hrbtenice, E-relaksacije in mnogo več. Popolna prenova spletne strani z vsemi popravki je trajala cca. 3 tedne. Stran je prilagojena tudi za pametne telefone.

Zdrava prehrana

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – https://zdrava-prehrana.si/

Spletna stran zdrava-prehrana.si je predstavna stran samostojnega podjetnika Anžeta (Anže Jert s.p.). Po izobrazbi je diplomirani športni trener. Ukvarja se z zdravim življenjem. Bolj podrobno z zdravo prehrano, treningi, osebnim trenerstvom, izobraževanjem in snema svoje vloge. Izdelava spletne strani je trajala cca. 3 tedne.

Votlica d.o.o.

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – https://votlica.si/

Spletna stran Votlica d.o.o. je predstavna stran podjetja. Ukvarjajo se s proizvodnjo in popravili vlečnih matric (votlic), izdelavo žebljev in vijakov ter pletenih žic. Sedež podjetja je na Jesenicah. Izdelava spletne strani skupaj z grafičnim oblikovanjem celotnega spletnega mesta je trajala cca. 3 tedne. Stran je prilagojena tudi za pametne telefone.

ViktorijaNovak

Kategorija: Prezentativna spletna stran

Status: Online – https://viktorijanovak.com/

Spletna stran viktorijanovak.com je predstavna stran samostojne podjetnice Viktorije Novak. Ukvarja se predvsem z Jogo in Reiki terapijo. Izdelava spletne strani je trajala cca. 2 tedna.

TUDI VI ŽELITE NOVO SPLETNO STRAN

Mizarstvo Miha Mrak

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – http://mmrak.si/

Spletna stran mmrak.si je predstavna stran samostojnega podjetnika Miha. Ukvarja se z mizarstvom, ograjami in strešnimi kritinami. Pri večjih projektih sodeluje z zunanjimi izvajalci. Izdeluje tudi pohištvo, lope, vrtne ute, glamping hiške, stopnice, terase … Izdelava spletne strani je skupno trajala cca. 1 mesec. Stran je prilagojena tudi za pametne telefone.

Storitve RISS

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – https://storitve-riss.si/

Storitve-riss.si je predstavitvena spletna stran podjetja s številnimi storitvami. Glavna storitev je čistilni servis. Druga dejavnost so zaključna gradbena dela. Spletna stran vsebuje veliko slikovnega materiala, ki služi kot referenca. Izdelava spletne strani je trajala približno tri tedne.

Gradbeništvo RISS

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – https://gradbenistvo.storitve-riss.si/

Storitve-riss.si je predstavitvena spletna stran podjetja s številnimi storitvami. Glavna storitev je čistilni servis. Druga dejavnost so zaključna gradbena dela. Spletna stran vsebuje veliko slikovnega materiala, ki služi kot referenca. Izdelava spletne strani je trajala približno tri tedne.

Društvo STROJNIK.SI

Kategorija: Spletna stran društva

Status: Online – https://drustvostrojnik.si/

Z Društvom STROJNIK.SI sodelujemo že dolgo časa. Za društvo smo izdelali že tri spletne strani in povprečno na vsaki dve leti prenovimo in moderniziramo spletišče. Spletno stran smo izdelali po njihovih željah. Izdelava je trajala približno en mesec.

Cryptoworld

Kategorija: Novice o kriptovalutah in blockchain teh.

Status: Online – https://cryptoworld.si/

Spletni novičarski portal Cryptoworld ponuja novice in kvalitetne članke s kripto sveta. Portal je originalno v slovenščini lahko pa ga prevedete v poljuben jezik. Obišče ga približno 10.000 obiskovalcev mesečno. V kolikor ste novinec v svetu kriptovalut in blockchain tehnologije ali pa vešči znanec boste zagotovo našli kaj zanimivega. Oblikovanje in izdelava spletne strani je trajala slab mesec in pol.

MD MEDICINA d.o.o.

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – https://md-medicina.si/

Spletna stran md-medicina.si je prezentativna spletna stran privatnega medicinskega centra MD MEDICINA d.o.o. v Ljubljani. Strokovnjaki na področju ortopedije. Izdelava spletne strani je trajala približno 2 meseca.

ŽELITE PRENOVITI SPLETNO STRAN

Glamping NA BREJGI

Kategorija: Spletna stran za turizem

Status: Online – https://nabrejgi.si/

Spletna stran nabrejgi.si je predstavitvena spletna stran super moderne lesene hiške in glamping “placa” v prekmurju. Lastnika glamping NA BREJGI sta nam zaupala želje in pustila proste roke pri dizajnu in izdelavi spletne strani. Izdelava je trajala približno tri tedne.

Zdravstvena.info

Kategorija: Spletni portal – Zdravstvo

Status: Online – https://zdravstvena.info/

Na matičnem portalu Zdravstvena.info se nahaja izobraževalna baza strokovnega gradiva s področja zdravstva, ki je brezplačna, novice za paciente in zaposlene v zdravstvu, kuharski recepti, izpovedi in osebne zgodbe, videovsebine in fotogalerija. V bazi je na voljo 11.200 strokovnih člankov. Izdelava spletne strani je trajala cca. 1 mesec.

LUBADAR.SI

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – https://lubadar.si/

Lubadar.si je spletna stran podjetnika, ki se ukvarja z lesnimi izdelki in storitvami. Glavne storitve so lasersko graviranje in razrez, izdelava pohištva iz palet in izdelava mini paletk. Spletno stran smo za stranko že izdelali leta 2016, letos pa se je odločil celostne prenove spletne strani, posodobitev galerij in tekstovnega gradiva. Posodobitve so še v teku…

Restavracija ČRNUŠKI DVOR

Kategorija: Spletna stran restavracije

Status: Online – https://crnuski-dvor.si/

Črnuški Dvor je restavracija, ki nudi od morske hrane do sladkih palačink. Nahaja se v Ljubljani, bolj natančno v Črnučah. Izdelava spletne strani je trajala približno tri tedne. Stranka je želela minimalistično spletno stran, ki sicer vsebuje vse potrebne informacije.

AL Wagi d.o.o.

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – https://alwagi.si/

Pri podjetju AL WAGI d.o.o. so specialisti, ko pride do ogrevalnih sistemov Beretta in Mut. Nudijo tako prodajo, kot servis in rezervne dele. Izkušenj že kar nekaj let pa vendar vsako podjetje dandanes potrebuje spletno stran. Torej za podjetje AL WAGI smo izdelali v kompletu tri spletne strani. Izdelava je trajala približno 1 mesec in pol.

Digitalna Agencija TO THE MOON

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – https://tothemoon.si/

Spletna stran naše Digitalne agencije To The Moon je predstavitvena spletna stran. Ukvarjamo se z izdelavo in prenovo spletnih strani, vzdrževanjem spletnih strani, blockchain tehnologijo, oglaševanjem, community managementom, digitalnim marketingom, interaktivnimi dogodki in grafičnim oblikovanjem.

Peči BERETTA

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – http://beretta.si/

Pri podjetju AL WAGI d.o.o. so specialisti, ko pride do ogrevalnih sistemov Beretta. Nudijo tako prodajo, kot servis in rezervne dele. Izkušenj že kar nekaj let pa vendar vsako podjetje dandanes potrebuje spletno stran. Torej za podjetje AL WAGI smo izdelali v kompletu tri spletne strani. Izdelava je trajala približno 1 mesec in pol.

3GLOCO

Kategorija: Spletna stran projekta

Status: Online – https://www.3gloco.com/

Projekt 3GLOCO je last podjetja RP8 d.o.o. Spletna stran predstavlja sam projekt. Trenutno so v fazi izdelave njihove platforme. Spletno stran smo izdelali na podlagi njihovih želja in že zastavljenega CGPja. Izdelava je trajala približno en mesec.

TUDI VI ŽELITE NOVO SPLETNO STRAN

STROJNIK.SI

Kategorija: Spletna stran

Status: Online – http://strojnik.si/

Z Društvom STROJNIK.SI sodelujemo že dolgo časa. Za društvo smo izdelali že tri spletne strani in povprečno na vsaki dve leti prenovimo in moderniziramo spletišče. Spletno stran smo izdelali po njihovih željah. Izdelava je trajala približno en mesec.

OBRTNIKI 3G

Kategorija: Spletna podstran projekta

Status: Online – http://obrtniki.3gloco.com/

Obrtniki 3GLOCO je glavna podstran projekta 3GLOCO. Gre za ločeno stran, katere ciljna publika so obrtniki in podjetniki a hkrati se navezuje na glavni projekt 3GLOCO. Spletna stran je na voljo v Slo/Ang jeziku. Izdelava celotnega dizajna in izdelava spletne strani. Čas izdelave je trajal tri tedne.

CAMPANION

Kategorija: Spletna stran projekta

Status: Online – http://campanion.net/

Campanion je ekipa popotovalcev in kamperjev, ki želi narediti moderno platformo namenjeno kampom in kamperjem. Spletna stran je nekako prezentativna osnovna verzija kakšen naj bi bil osnovni izgled platforme. Izdelava je trajala nekje en mesec in pol in urejanja na spletni strani še potekajo.

Storitve RISS

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – http://storitve-riss.si/

Storitve-riss.si je predstavitvena spletna stran podjetja s številnimi storitvami. Glavna storitev je čistilni servis. Druga dejavnost so zaključna gradbena dela. Spletna stran vsebuje veliko slikovnega materiala, ki služi kot referenca. Izdelava spletne strani je trajala približno tri tedne.

MUT

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – http://mut.si/

Podjetje AL WAGI zastopa tudi blagovno znamko MUT. Spletna stran vsebuje raznoliko ponudbo ventilov in ostalih izdelkov. Stranka je želela spletno stran narejeno v WordPressu zato, da po izdelavi sami urejajo vsebino in slike. Izdelava spletne strani je trajala tri tedne.

LED PLUS

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – http://www.ledplus.si/

Spletna stran Ledplus.si je prezentativna spletna stran podjetja Acord-92 d.o.o. Na spletni strani ponujajo različne LED “big screen” zaslone in ostale povezane storitve. Izdelava spletne strani je trajala približno tri tedne.

Zdravstveni blog

Kategorija: Blog spletne strani Zdravstvena.info

Status: Online – http://blog.zdravstvena.info/

Spletna stran oziroma blog služi, kot blog sektor spletnega portala Zdravstvena.info. Na spletni strani lahko dobite razne informacije in zgodbe tako pacientov, kot medicinskega osebja. Spletna stran je ena prvih in izdelava je trajala približno en mesec. Izdelana je na platformi WordPress.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE


    Please prove you are human by selecting the Flag.