Sonce energija d.o.o.

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – https://sonce.com/

Spletna stran Sonce.com je predstavna stran podjetja. Gre za energetsko podjetje. Prodajajo sončne elektrarne, toplotne črpalke, klime in IR panele. Zanimiv je tudi njihov drugi projekt z imenom SunContract. Podjetje Sonce je na trgu prisotno že vrsto let. Izdelava spletne strani je skupno trajala cca. 2 meseca. Stran je prilagojena tudi za pametne telefone.

Zdravstvena.info

Kategorija: Spletni portal – Zdravstvo

Status: Online – https://zdravstvena.info/

Na matičnem portalu Zdravstvena.info se nahaja izobraževalna baza strokovnega gradiva s področja zdravstva, ki je brezplačna, novice za paciente in zaposlene v zdravstvu, kuharski recepti, izpovedi in osebne zgodbe, videovsebine in fotogalerija. V bazi je na voljo 11.200 strokovnih člankov. Izdelava spletne strani je trajala cca. 1 mesec.

Cryptoworld

Kategorija: Novice o kriptovalutah in blockchain teh.

Status: Online – https://cryptoworld.si/

Spletni novičarski portal Cryptoworld ponuja novice in kvalitetne članke s kripto sveta. Portal je originalno v slovenščini lahko pa ga prevedete v poljuben jezik. Obišče ga približno 10.000 obiskovalcev mesečno. V kolikor ste novinec v svetu kriptovalut in blockchain tehnologije ali pa vešči znanec boste zagotovo našli kaj zanimivega. Oblikovanje in izdelava spletne strani je trajala slab mesec in pol.

MD MEDICINA d.o.o.

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – https://md-medicina.si/

Spletna stran md-medicina.si je prezentativna spletna stran privatnega medicinskega centra MD MEDICINA d.o.o. v Ljubljani. Strokovnjaki na področju ortopedije. Izdelava spletne strani je trajala približno 2 meseca.

TUDI VI ŽELITE NOVO SPLETNO STRAN

Glamping NA BREJGI

Kategorija: Spletna stran za turizem

Status: Online – https://nabrejgi.si/

Spletna stran nabrejgi.si je predstavitvena spletna stran super moderne lesene hiške in glamping “placa” v prekmurju. Lastnika glamping NA BREJGI sta nam zaupala želje in pustila proste roke pri dizajnu in izdelavi spletne strani. Izdelava je trajala približno tri tedne.

LUBADAR.SI

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – https://lubadar.si/

Lubadar.si je spletna stran podjetnika, ki se ukvarja z lesnimi izdelki in storitvami. Glavne storitve so lasersko graviranje in razrez, izdelava pohištva iz palet in izdelava mini paletk. Spletno stran smo za stranko že izdelali leta 2016, letos pa se je odločil celostne prenove spletne strani, posodobitev galerij in tekstovnega gradiva. Posodobitve so še v teku…

3GLOCO

Kategorija: Spletna stran projekta

Status: Online – https://www.3gloco.com/

Projekt 3GLOCO je last podjetja RP8 d.o.o. Spletna stran predstavlja sam projekt. Trenutno so v fazi izdelave njihove platforme. Spletno stran smo izdelali na podlagi njihovih želja in že zastavljenega CGPja. Izdelava je trajala približno en mesec.

OBRTNIKI 3G

Kategorija: Spletna podstran projekta

Status: Online – http://obrtniki.3gloco.com/

Obrtniki 3GLOCO je glavna podstran projekta 3GLOCO. Gre za ločeno stran, katere ciljna publika so obrtniki in podjetniki a hkrati se navezuje na glavni projekt 3GLOCO. Spletna stran je na voljo v Slo/Ang jeziku. Izdelava celotnega dizajna in izdelava spletne strani. Čas izdelave je trajal tri tedne.

ŽELITE PRENOVITI SPLETNO STRAN

Društvo STROJNIK.SI

Kategorija: Spletna stran društva

Status: Online – http://strojnik.si/

Z Društvom STROJNIK.SI sodelujemo že dolgo časa. Za društvo smo izdelali že tri spletne strani in povprečno na vsaki dve leti prenovimo in moderniziramo spletišče. Spletno stran smo izdelali po njihovih željah. Izdelava je trajala približno en mesec.

Restavracija ČRNUŠKI DVOR

Kategorija: Spletna stran restavracije

Status: Online – https://crnuski-dvor.si/

Črnuški Dvor je restavracija, ki nudi od morske hrane do sladkih palačink. Nahaja se v Ljubljani, bolj natančno v Črnučah. Izdelava spletne strani je trajala približno tri tedne. Stranka je želela minimalistično spletno stran, ki sicer vsebuje vse potrebne informacije.

Peči BERETTA

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – http://beretta.si/

Pri podjetju AL WAGI d.o.o. so specialisti, ko pride do ogrevalnih sistemov Beretta. Nudijo tako prodajo, kot servis in rezervne dele. Izkušenj že kar nekaj let pa vendar vsako podjetje dandanes potrebuje spletno stran. Torej za podjetje AL WAGI smo izdelali v kompletu tri spletne strani. Izdelava je trajala približno 1 mesec in pol.

MUT

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – http://mut.si/

Podjetje AL WAGI zastopa tudi blagovno znamko MUT. Spletna stran vsebuje raznoliko ponudbo ventilov in ostalih izdelkov. Stranka je želela spletno stran narejeno v WordPressu zato, da po izdelavi sami urejajo vsebino in slike. Izdelava spletne strani je trajala tri tedne.

CAMPANION

Kategorija: Spletna stran projekta

Status: Online – http://campanion.net/

Campanion je ekipa popotovalcev in kamperjev, ki želi narediti moderno platformo namenjeno kampom in kamperjem. Spletna stran je nekako prezentativna osnovna verzija kakšen naj bi bil osnovni izgled platforme. Izdelava je trajala nekje en mesec in pol in urejanja na spletni strani še potekajo.

LED PLUS

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – http://www.ledplus.si/

Spletna stran Ledplus.si je prezentativna spletna stran podjetja Acord-92 d.o.o. Na spletni strani ponujajo različne LED “big screen” zaslone in ostale povezane storitve. Izdelava spletne strani je trajala približno tri tedne.

Storitve RISS

Kategorija: Spletna stran podjetja

Status: Online – http://storitve-riss.si/

Storitve-riss.si je predstavitvena spletna stran podjetja s številnimi storitvami. Glavna storitev je čistilni servis. Druga dejavnost so zaključna gradbena dela. Spletna stran vsebuje veliko slikovnega materiala, ki služi kot referenca. Izdelava spletne strani je trajala približno tri tedne.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE