POSKRBIMO ZA VAŠE SKUPINE NA DRUŽBENIH OMREŽJIH

Glede na vaše potrebe in želje na novo ustvarimo skupine na družbenih omrežjih. Tako bomo skupaj gradili na prepoznavnosti, ‘organic’ sledilcih in novih strankah.
Dolgoročno boste z aktivno prisotnostjo na pomembnih družbenih omrežjih in ‘community’ servisih blesteli. Razbremenili Vas bomo, poskrbeli za kontinuirane objave in koordinacijo dogajanja.

Na voljo imamo usposobljene administratorje za Facebook, Twitter, LinkedIN, Slack, Telegram, Discord, Instagram in Reddit.

Prenovimo in ‘oživimo’ z dogajanjem že kreirane skupine oz. ustvarimo nove in jih pričnemo graditi z sledilci + aktivnostjo. Od začetka zgradimo tudi ‘community’ na komunikacijskih kanalih kot so Telegram, Slack in Discord.

Skratka, kontaktirajte nas in skupaj bomo naredili plan ter ga uspešno realizirali. Fleksibilnost in realizacija je na 100%

POTREBUJETE NAŠE STORITVE?

POTREBUJETE NAŠE STORITVE?

Facebook

Prisotnost z lastno skupino ‘brandingom’ omogoča fenomenalen doseg novih strank in krepitev blagovne znamke – pospeševanje prodaje. Poskrbimo za kontinuirane vrhunske objave in aktivnost. Profil povežemo tudi z vašo spletno stranjo z namenom pridobivanje večjega številka všečkov in sledilcev.
Primer upravljanja si lahko ogledate tukaj – Zdravstvena.info 

Instagram

Influencerski raj s poudarkom na fotografijah in kratkih videoposnetkih. Tu zapeljemo vašo zgodbo s pomočjo fotografij in nazornih opisov. Aktivno pridobivanje sledilcev in smiselno dodajanje hashtagov v objave.

LinkedIN

Kreacija in upravljanje LinkedIN profila podjetja oz. blagovne znamke, posameznika.. Kontinuirano objavljanje in krepitev povezav na poslovnem področju.

Twitter

Aktivnost na Twitterju Vam bo prinesla prepoznavnost na Twiteraški sferi, kjer dominirajo pomembni Twiteraši in dosegate lahko dober doseg + pridobite novo ciljno skupino za branding in povečano prodajo. Nudimo kreacijo profila, vzdrževanje, upravljanje in aktivno smiselno Twitanje.

Telegram

Vrhunsko inovativno komunikacijsko orodje za vzpostavitev kanalov za direktno komunikacijo s strankami, vzpostavitev skupnosti in kot podpora uporabnikom v realnem času.

Slack

Podobno komunikacijsko orodje kot Telegram za vzpostavitev kanalov za direktno komunikacijo s strankami, skupnostjo in podporo uporabnikom v realnem času.

Discord

Kreacija kanalov na področju ‘gaminga’ in komunikacijskega okolja s strankami, uporabniki, investitorji.

Reddit

Upravljanje kanala na priljubljenem omrežju Reddit. Upvotanje, komentiranje, objavljanje in vključevanje v druge subreddite.