Spletni grafični elementi
(bannerji in ostale grafične kreative)

Nudimo vam podporo pri marketilnškem oglaševanju preko socialnih medijev, mailov ali Google oglasov. Oblikujemo vam spletne oglase po vaših željah in v skladu s celostno grafično podobo. To storimo lahko enkratno ali pa na mesečni ravni.

Oblikovanje celostne grafične podobe

Celostna grafična podoba je prvi stik podjetja z vašo stranko. Je zelo pomemben grafičen element v strukturi podjetja, saj se z njim predstavljate svetu.

Za vas oblikujemo osnovne elemente celostne podobe podjetja, kot so poslovna vizitka, dopisni list, račun, pisemska ovojnica in žig. Ostale poslovne tiskovine so še poslovne mape, katalogi, brošure, obrazci, pogodbe. Poleg poslovnih so pomembne tudi promocijske tiskovine, preko katerih se podjetje pojavlja v širši javnosti. To so oglasi v revijah, plakati, letaki in naslovne table, ki označujejo podjetje ter enotno oblikovane nalepke na prevoznih sredstvih. Med pomembnejše dele celostne grafične podobe spadajo tudi spletna stran podjetja ter spletni oglasi, ki v današnjem času predstavljajo ključno vlogo v oglaševanju.

Vsi ti elementi so celostna grafična podoba podjetja. Pomembno je, da delujejo enotno, saj tako večajo prepoznavnost vašega podjetja in s tem tudi vašo tržno vrednost.

Izdelava vseh vrst tiskovin

Naše delo obsega izdelavo vseh vrst tiskovin. Po vaših željah in predlogih v skladu s celostno grafično podobo vašega podjetja, poskrbimo, da boste s svojimi tiskovinami usklajeni in boste postali bolj vidni ter opaženi. Pri tem se prilagajamo vašim željam in namenu tiskovine, ki jo oblikujemo. Naj gre za resne poslovne ali za sproščene poročne tiskovine. Vmes pa je še nešteto drugih, kot so plakati, letaki, oglasi v revijah, vabila, čestitke, poslovni dopisi, obrazci…

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

    Please prove you are human by selecting the Heart.